Gyerekbirodalom

Gyermekprogram

Kalandozás a Kéktúrán – Vetélkedő 5 állomáson

Helyszín: Csattogó-völgy
Kalandozás a Kéktúrán – Vetélkedő 5 állomáson

Te próbáltad már? Kerested már erdőn, mezőn a kék sávot? Követted már e kultikus jelet a nagy magyar pusztában? Ha igen, akkor azért jelentkezz vetélkedőnkre! Ha nem, akkor pedig legfőbb ideje, hogy legalább „virtuális” módon találkozz a Kéktúrával, hátha kedvet kapsz a vándorláshoz Te is.

Nosza, vállalkozzatok Ti is a Nagy Kalandra! Ismerkedjetek meg a Kéktúra útvonalával, látnivalóival, nevezetességeivel! Ehhez most nincs másra szükség, csak elhatározásra, józan paraszti észre, logikára, játékos hangulatra, s némi alapműveltségre. Játszatok, gondolkodjatok, kockáztassatok és gyűjtsétek a kilométereket, melyek értékes jutalmakat eredményezhetnek!

Az Országos Kéktúra a Rockenbauer Pál nevével fémjelzett „Másfélmillió lépés Magyarországon” című filmmel indult ismét hódító útjára a múlt század nyolcvanas éveiben. A film hatására sokan húztak bakancsot, túracipőt és indultak neki az egész országot átszelő Nagy Kalandnak. A lehetőségek kitárultak, amikor összeállt a Dél-dunántúli és az Alföldi Kéktúra útvonala, vagyis az Országos Kékkör.

Keressétek az Indulj el egy úton! grafikával jelölt 5 állomást, tegyétek próbára magatokat, alkossatok négy fős csapatokat,oldjátok meg a feladatokat és nyerjetek! A játékra előzetes regisztráció nem szükséges, a helyszínen várunk Benneteket! A feladatok ellenőrzése után értékes nyereményeket nyerhettek.

Sorsolás a fesztivál után, a nyertes csapatot a megadott e-mailben értesítjük.

Nyeremények a partnereink felajánlásával:

  • 1 db Olight S1 mini lámpa - a Leitz Hungária Kft. felajánlásával
  • 2 db McKinley Kinetic X-Light 20 literes outdoor hátizsák – az Intersport felajánlásával
  • 1 db Columbia baseball sapka – a Dockyard felajánlásával

Kitartást, jó játékot, izgalmas feladatokat és sok sikert kívánunk mindenkinek!

Kék kalandra fel!
Várunk Benneteket!