Nemtúra

Interaktív bemutató, workshop

Jóga

Helyszín: Csattogó-völgy, Test-Lélek Tér
Jóga

Az első jógik két alapvető kérdésre keresték a választ. „Hogyan szabadulhatok meg a fájdalomtól?” „Hogyan győzhetem le a halált?”

Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány. Végtére is lélegezni mindnyájunknak kell, bármilyen életút van kijelölve számukra. És egyikünk sem úszhatja meg ízületi gyulladás nélkül, ha helytelenül táplálkozik.

A jóga nem elméleti, hanem gyakorlati tudomány. Ha valaki még soha életében nem kóstolta a mézet, hiába próbálják győzködni mások, hogy az milyen édes, milyen jó, addig nem fogja megérteni, amíg ő maga is ki nem próbálja.

Érkezés
Gyere úgy, hogy kényelmesen át tudj öltözni a foglalkozásra. A foglalkozások relaxációval kezdődnek, ezért ha késel, nagyon csendesen közlekedj, vagy várd meg a relaxáció végét.

Étkezés
A jógagyakorlatok végzéséhez a legelőnyösebb az üres gyomor, ezért törekedj arra, hogy a foglalkozás kezdete előtt 2-3 órával egyél utoljára.

Öltözet
Nadrágod derékban legyen laza, a felsőd kényelmes, a relaxációhoz igény szerint hozhatsz pulóvert.

Jógaszőnyeg
Kérlek, hozz sajátot szőnyeget, avagy a fejed alá egy kis törülközőt.

Kérjük, kapcsold ki vagy halkítsd le mobilod! Itt saját és társaid nyugalma a legfontosabb.

A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól függetlenül. Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van, ha menstruálsz, illetve ha várandós vagy!