MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ  Természetjáró  Turista Magazin  TEKA  Turistashop  Kéktúra  Galyacentrum  Gerecse50

Nemtúra

Fit játék

Acro jóga (foglalkozás)

Helyszín: Csattogó-völgy, Test-Lélek Tér
Acro jóga (foglalkozás)

Mit ad az acro jóga?

Tapasztalataink szerint minden résztvevő előbb-utóbb belelendül a játékba, nemre, korra, súlyra való tekintet nélkül. A foglalkozások végére a csapattagok önismerete, önbizalma is gyarapodik, új dimenziókat fedeznek fel magukban, és nem utolsósorban látványos a jókedv szintjének emelkedése is. Emellett mindenki átlépi a határait, hiszen olyan dolgokba vágsz bele, amelyekről eddig elképzelni sem tudtad, hogy képes lennél rájuk.

Gyere, és jógázz velünk, próbáld ki az acro jógát!

Érkezés
Gyere úgy, hogy kényelmesen át tudj öltözni a foglalkozásra. A foglalkozások relaxációval kezdődnek, ezért ha késel, nagyon csendesen közlekedj, vagy várd meg a relaxáció végét.

Étkezés
A jógagyakorlatok végzéséhez a legelőnyösebb az üres gyomor, ezért törekedj arra, hogy a foglalkozás kezdete előtt 2-3 órával egyél utoljára.

Öltözet
Nadrágod derékban legyen laza, a felsőd kényelmes, a relaxációhoz igény szerint hozhatsz pulóvert.

Jógaszőnyeg
Kérlek, hozz sajátot szőnyeget, avagy a fejed alá egy kis törülközőt.

Kérjük, kapcsold ki vagy halkítsd le mobilod! Itt saját és társaid nyugalma a legfontosabb.

A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól függetlenül. Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van, ha menstruálsz, illetve ha várandós vagy!