MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ  Természetjáró  Turista Magazin  TEKA  Turistashop  Kéktúra  Galyacentrum  Gerecse50

Jegyinfó

Hogyan vásárolhatok jegyet?

A jegyvásárláshoz előbb regisztrálni kell az oldalon. Ha sikeresen regisztráltál, akkor a JEGYEK menüpontra kattintva kiválaszthatod, hogy melyik napokra szeretnél (napi)jegyet váltani. Ha a teljes hétvégére, azaz mindhárom napra jönnél, akkor válaszd a hétvégi jegyet. Add meg, hogy az adott napon vagy a hétvégén hány felnőtt és hány gyerek jegyet igényelsz, majd kattints az Összegzés gombra. Ha áfás számlát kérsz a vásárlásról, akkor pipáld be a „Számlát kérek” négyzetet.

Gyerekek is vásárolhatnak jegyet?

A rendezvényre csak felnőttek vásárolhatnak jegyet, így a gyerekjegyeket is a felnőtteknek kell megvenniük a velük érkező gyerekek számára. 18 év alatti gyerekeknek (érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kísérővel) nem kell jegyet váltani, de felnőtt regisztrálásánál jelezni kell a gyerekek életkorát és számát.

Ha már vettem jegyet, de további jegyekre van szükségem, vehetek még?

Igen. Ha további jegyeket szeretnél, akkor a JEGYEK menüpont alatt egy újabb vásárlással megveheted a szükséges jegyeket. Ha csak további ingyenes gyerekjegyeket szeretnél, akkor a PROFIL oldaladon (bejelentkezés után) teheted meg úgy, hogy az adott napon a gyerekjegyek számát megnöveled a szükséges mennyiségre.

Hogyan kapom meg a jegyemet?

A jegyedet a PROFIL oldaladon találod, ahonnan PDF-ben töltheted le. FONTOS! A letöltött jegyet mobiltelefonon vagy A4-es lapra kinyomtatva hozd magaddal a rendezvényre.

A Fesztivál helyszínén hogyan igazolom, hogy vettem jegyet?

A megvásárolt és letöltött jegyeket bemutathatod a mobiltelefonodon (tableteden), tehát elektronikus eszközön vagy A4-es lapon kinyomtatva is.

Milyen fizetési módokkal egyenlíthetem ki a jegyek árát?

JEGYEKET az interneten, kizárólag a www.termeszetjarofesztival.hu oldalon vásárolhatsz bankkártyás fizetéssel.

A Fesztivál helyszínén van lehetőség jegyvásárlásra?

A helyszínen nincs lehetőség a jegyvásárlásra. A korlátozott számú belépőjegyek miatt érdemes minél hamarabb megvenni a belépőjegyeket az interneten.

Ha mégsem tudok részt venni a Fesztiválon, visszaigényelhetem a jegy árát?

Sajnos a jegyek árát nem tudjuk visszafizetni, de a jegyeket átadhatod másnak.

A jegyek átruházhatók másra?

Igen, a jegyek nem személyre szólóak.