Jegyinfó

Hány forintba kerül a belépő a fesztiválra?

A fesztiválra a napijegy ingyenes. Ehhez csupán regisztrálnod kell, majd kiválasztani, hogy melyik napokra igényelsz ingyenes napijegyet/belépőjegyet. Ezzel a belépőjeggyel bejöhetsz a fesztivál területére, részt vehetsz a koncerteken, kiállítói aktivitásokon, játékokon, stb. A túrákon való részvételhez ezen felül túrajegyet kell váltanod, ami gyalogos túrák esetén 500 Ft, vízi- és kerékpáros túráknál 1000 Ft. 14 év alatt mindez ingyenes. Fontos, hogy az ingyenes túrák, előadások, programok esetén is szükséges jelentkezni!

Hogyan igényelhetek belépőjegyet?

A jegyigényléshez előbb regisztrálni kell az oldalon. Ha sikeresen regisztráltál, akkor a SZEMÉLYES ADATOK menüpontban a BELÉPŐJEGYEK fülre kattintva kiválaszthatod, hogy melyik napokra szeretnél (napi)jegyet váltani. Add meg, hogy az adott napon hány felnőtt és hány gyerek jegyet igényelsz, majd kattints az Összegzés gombra.

Hogyan vásárolhatok programjegyet?

Túra vagy Nemtúra programon való részvételhez a Túra és Nemtúra menüpontban való listából válaszd ki a kívánt programot. A program nevétől jobbra található box-ban láthatod, hogy van-e még szabad hely. Ha van, akkor itt tudod kiválasztani, hogy hány felnőtt- és hány gyerekjegyet vásárolnál.

Gyerekek is vásárolhatnak jegyet?

A rendezvényre csak 14 év felettiek regisztrálhatnak napijegyet vagy vehetnek programjegyet, így a gyerekjegyeket is a felnőtteknek kell megvenniük a velük érkező gyerekek számára. 14 év alattiak csak felnőttel léphetnek be a fesztiválra, míg 14-18 év közöttiek ha felnőtt nélkül jönnek, akkor szükségük lesz egy szülő által aláírt felelősségvállalási nyilatkozatra.

Ha már vettem jegyet, de további jegyekre van szükségem, vehetek még?

Igen. Ha további jegyeket szeretnél, akkor a SZEMÉLYES ADATOK menüpontban a BELÉPŐJEGYEK fülnél tudsz további jegyeket igényelni.

Hogyan kapom meg a jegyemet?

A jegyedet a PROFIL oldaladon találod, ahonnan PDF-ben töltheted le. FONTOS! A letöltött jegyet mobiltelefonon vagy A4-es lapra kinyomtatva hozd magaddal a rendezvényre.

A Fesztivál helyszínén hogyan igazolom, hogy vettem jegyet?

A megvásárolt és letöltött jegyeket bemutathatod a mobiltelefonodon (tableteden), tehát elektronikus eszközön vagy A4-es lapon kinyomtatva is.

Milyen fizetési módokkal egyenlíthetem ki a jegyek árát?

JEGYEKET az interneten, kizárólag a www.termeszetjarofesztival.hu oldalon vásárolhatsz bankkártyás fizetéssel.

A Fesztivál helyszínén van lehetőség jegyvásárlásra?

A helyszínen nincs lehetőség a jegyvásárlásra. A korlátozott számú belépőjegyek miatt érdemes minél hamarabb megvenni a belépőjegyeket az interneten. Legkésőbb szeptember 4. éjfélig tudsz jegyet venni a programokra.

Ha mégsem tudok részt venni a Fesztiválon, visszaigényelhetem a jegy árát?

Sajnos a jegyek árát nem tudjuk visszafizetni, de a jegyeket átadhatod másnak.

A jegyek átruházhatók másra?

Igen, a jegyek nem személyre szólóak.