MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ  Természetjáró  Turista Magazin  TEKA  Turistashop  Kéktúra  Galyacentrum  Gerecse50

Hírek

2018.08.13.

Mauna

Bemutatkozás
Mauna

A természetjárók felszerelései közül a legfontosabb az adott célnak leginkább megfelelő komfortos lábbeli. Műhelyünk kis családi manufaktúra, ahol 1989 óta készítünk saját tervezésű lábbeliket a rendszeresen gyaloglók, túrázók, hegymászók, vadászok, fotósok, természetjárók speciális igényeire szabva. Célunk a kezdetektől az, hogy az egyedi gyártás előnyeit kihasználva kiváló minőségű, kézi munkával gyártott túracipőket és bakancsokat készítsünk. Termékeink alapanyagait szigorú minőségi követelmények alapján gondosan válogatjuk, mindig igazodva a felhasználási körülmények által megkövetelt igényekhez. Egyedi méretű cipőket is gyártunk, egészen 52-es méretig.

Szeretnénk, ha minden lábbelink megbízható és harmonikus kapocs lenne az ember és a természet között.

Cégünk otthona a Dunakanyar szívében, Nagymaroson található. Itt, ahol a Pilis és a Börzsöny találkozik, a Kéktúra átkel a Dunán, a piros jelzés mentén, a hegyek lábánál készülnek a MAUNA túra-, utcai és vadászcipők. A műhelyünk melletti minta- és bemutatóteremben vásárlási lehetőség nyílik kereskedők és egyéni vásárlók számára egyaránt. Választékunkban szinte minden megtalálható az expedíciós bakancstól a könnyű utcai viseletig.

A teljes MAUNA-kollekció mellett megtalálható nálunk az összes fontos túrafelszerelés és túraruházat is.

Kattints ide a honlap megtekintéséhez!