MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ  Természetjáró  Turista Magazin  TEKA  Turistashop  Kéktúra  Galyacentrum  Gerecse50

Gyakran Ismételt Kérdések

A FESZTIVÁL PONTOS HELYE

2621 Verőce, Csattogó – völgy, 602/4 hrsz.

PROGRAMOK

Hogyan kell programra jelentkezni?

A fesztiválon sok sportprogramra előjelentkezés szükséges, mert a résztvevők létszáma korlátozott. A programok listájában, az adott program mellett láthatod az adott pillanatban elérhető szabad helyek számát, és ha jelentkezni szeretnél, akkor megadhatod a csapatodban résztvevő felnőttek és gyerekek számát.

Törölhetem magamat egy programról?

Igen, és kérünk is, hogy amennyiben nem tudsz részt venni egy programon, akkor ne foglald feleslegesen a helyeket. A PROFIL oldaladon kilistázzuk neked, hogy melyik programokra jelentkeztél. Itt a felnőtt és a gyerek résztvevők számának változtatásával módosíthatod a jelentkezésed. Ha nullára állítod mindkét számlálót, akkor törölted is a jelentkezésedet.

Kapok igazolást azokról a programokról, amelyekre jelentkeztem?

Hasonlóan a belépőjegyek vásárlásához, a programra jelentkezés után is le kell töltened egy visszaigazoló PDF-et, melyet a PROFIL oldaladon találsz meg. A programigazolót hozd el a telefonodon vagy A4-es lapra kinyomtatva a rendezvényre.

A program helyszínén hogyan igazolom, hogy jelentkeztem rá?

A jelentkezéskor kapott PDF (ún. programigazoló) bemutatásával (nem a belépőjegy, hanem a programra jelentkezéskor kapott PDF). Hozd magaddal a telefonodra letöltve vagy A4-es lapon kinyomtatva.

A helyszínen jelentkezhetek programokra?

A helyszínen, illetve a rendezvény idején is csak a honlapon keresztül jelentkezhetsz a programokra. A korlátozott részvételi lehetőség miatt érdemes minél hamarabb regisztrálni a programokra.

Ha a helyszínen szállok meg, kell belépőt fizetnem?

Igen. A rendezvény regisztrációs díjhoz kötött, a rendezvény területén csak érvényes karszalaggal lehet tartózkodni.

Vízitúrákhoz biztosítjátok a kenukat?

Igen.

Gyerekek is részt vehetnek a vízitúrán?

Igen, ha súlyuk eléri a 15 kg-ot. A legkisebb mentőmellény 15-30 kg közötti gyerkőcnek megfelelő.

Kerékpártúrákhoz biztosítjátok a kerékpárokat?

A jelentkezésnél láthatod, mely túrákon biztosítunk kerékpárt, és melyiken tudsz részt venni saját bringával.

Gyerekek is részt vehetnek a kerékpártúrán?

Igen, ha betöltötték 6. életévüket.

Lehet a túrák útvonalán Kéktúrázni?

Igen, a Fesztivál központi helyszínén árusítunk is Kéktúra igazolófüzeteket.

Részvétel a túrákon

A túrákon mindenki saját felelősségére vesz részt, a túravezető irányítása mellett. A túrán való részvétel lehetőségét a túravezető bírálja el.


TÖMEGKÖZLEKEDÉS

Javasoljuk, hogy ha teheted, a fesztiválra érkezz tömegközlekedéssel. A Csattogó-völgyi fesztiválközpontot a verőcei vasútállomástól kb. 30 perces sétával éred el, vagy felszállhatsz a fesztiválbuszra, mely 30 percenként indul az állomástól. A MÁV-START Zrt. Dunakanyarba közlekedő zónázó járataival Budapest-Nyugati pályaudvarról fél óra alatt kijuthatsz Verőcére, illetve amennyiben nem maradsz éjszakára, a napi programok vége után (kb. 23:00) az utolsó járattal hazautazhatsz. További információ a tervezéshez: www.menetrendek.hu


PARKOLÁS

Ha autóval érkezel, a kijelölt parkolóhelyeken és Verőce, Kismaros utcáiban ingyenesen parkolhatsz. Kérünk, ezt úgy tedd, hogy az ott lakók autós és gyalogos közlekedését ne akadályozd!

A fesztivál kijelölt parkolóhelyeit a térképen láthatod.

1. számú parkoló: Csattogó-völgy, horgásztó mellett (füves).

2. számú parkoló: 12-es úton (Árpád út) Kismaros irányába jobb oldalon, a Migazzi táblánál, a vasúti átjáró parkolójában. Innen a fesztiválbusszal utazhatsz tovább.

Kérjük, hogy a kijelölt parkolóhelyeken a jelölésnek megfelelően, illetve a parkolást segítő személyzet instrukcióit követve parkolj, hogy gördülékenyen menjen a parkolás.

A fesztivál helyszínére vezető autóút utolsó 500 méteres szakasza egysávos földút, ahol a forgalmas időszakokban lassabb haladásra kell számítani. Kérünk, így kalkulálj az érkezés/indulás időpontjával illetve a parkolóhelyed kiválasztásakor.


SZÁLLÁS

A belépőjegy nem tartalmazza a helyszínen való szállás, illetve sátrazás díját, az aktuális díjszabásról a Csattogó-völgyi üdülőházak weboldalán tájékozódhatsz.


TISZTÁLKODÁS

A rendezvény területén több vizesblokkot is találsz wc-vel, zuhanyzóval. Kérjük, ügyelj a tisztaságra, és ne folyasd feleslegesen a vizet! Javasoljuk, hogy a fennakadások elkerülése érdekében a nap kevésbé forgalmas időszakaiban használd inkább a zuhanyzókat, ne csak a reggeli vagy esti órákban!


HÁZIÁLLATOK

Kérjük, háziállatodat ne hozd magaddal!


ÉRTÉKMEGŐRZŐ

A fesztivál területén értékmegőrzőt üzemeltetünk.


TALÁLT TÁRGYAK, HA ELVESZTETTÉL VALAMIT

Az elkallódott tárgyakat a Regisztrációs pontnál gyűjtjük. Ha elvesztettél valamit, szintén itt jelezd, és bemondónk segítségével hírét visszük


ORVOS

Kérjük, hogy a rendezvény alatt fokozottan vigyázz magadra és fesztiválozó társaidra – ha meleg lesz, figyelj oda arra is, hogy elegendő folyadékot fogyassz, gondoskodj a napvédelemről, viselj sapkát, kendőt, használj naptejet! Ha mégis rosszul éreznéd magad, vagy bármilyen egészségügyi problémád adódna, fordulj bizalommal a fesztivál területén állandóan működő orvosi ügyelethez.


FIZETÉSI MÓD

A Fesztivál területén csak készpénzzel tudsz fizetni. Verőcén és Kismaroson az alábbi helyszíneken találsz bankautomatát.

OTP ATM
Cím: 2621 Verőce, Rákóczi út 33.
Nyitva tartás: 0-24

OTP Bankautomata
Cím: 2623 Kismaros, Köztársaság tér 2.
Nyitva tartás: 0–24


MI A TEENDŐ TECHNIKAI PROBLÉMA ESETÉN?

Amennyiben bármilyen technikai problémád adódott a fizetés közben, kérjük, az űrlap kitöltésével jelezd azt felénk!

Fontos!
Ne feledd a regisztrációs e-mail címet és a problémát megírni, úgy gyorsabban tudunk segíteni.


INFORMÁCIÓ

E-mail címünk: info@termeszetjarofesztival.hu
A helyszínen keresd rendezői pólót viselő csapatunkat!